Wizz Air introduce ruta Craiova-Birmingham și suspendă zborurile din Craiova spre Roma, Bologna și Barcelona

Foto: aeroportcraiova.ro

  •  
  •  
  •  

Începând cu 24 octombrie, de pe Aeroportul din Craiova se va zbura spre Birmingham, Marea Britanie. Wizz a introdus două zboruri directe săptămânale spre orașul britanic, iar tarifele pornesc de la 19 euro/segment.

Aceasta este a doua rută spre Marea Britanie deservită de Wizz Air de pe Aeroportul din Craiova. În prezent, se zboară zilnic pe ruta Craiova-Londra Luton. Wizz Air deține pe baza din Craiova două aeronave tip Airbus A320 euro, de 180 de locuri. Noua cursă spre Birmingham va suplini cursele suspendate spre Italia și Spania.

La începutul lunii septembrie, Wizz Air a decis să suspende zborurile din Craiova spre Roma Ciampino și Bologna ca urmare a deciziei Guvernului Italian de a introduce obligativitatea autoizolării pentru cetățenii care vin din România. Inițial, zborurile urmau să fie reluate la finalul lunii octombrie, dar de curând, Wizz Air a mărit perioade de suspendare a zborurilor până la începutul lunii decembrie. În prezent, de pe Aeroportul din Craiova se zboară spre Italia doar pe Milano Bergamo, cu o frecvență redusă de doar două zboruri pe săptămână.

Mai mult, zborurile din Craiova spre Barcelona El Prat au fost suspendate până în martie 2021, ca urmare a cererii scăzute de bilete de avion.

Facebook Comments
Share via
Copy link