VIDEO Procedurile aplicate la bordul aeronavelor Wizz Air

Aeronava Wizz Air

  •  
  •  
  •  

Compania aeriană low-cost Wizz Air asigură pasagerii că lucrează constant la aplicarea mai multor reguli de protecție și prevenție împotriva îmbolnăvirilor cu Covid-19, astfel încât aceștia să se simtă în siguranță pe întreg parcursul formalităților de check/in și zbor. Vă prezentăm mai jos setul de proceduri pentru care reprezentanții companiei solicită pasagerilor respectarea.

I. Măști faciale de protecție

”Purtarea unei măști faciale/acoperirea feței este obligatorie pentru toate zborurile noastre și pentru toți pasagerii (inclusiv copiii peste 6 ani) pentru a garanta protecție maximă. Fac excepție doar pasagerii cu dizabilități vizibile – aceștia trebuie să abordeze însoțitorii de zbor pentru asistență. În toate celelalte cazuri, nici certificatul medical, nici actul de identitate sau orice alte documente nu vor fi acceptate și utilizate pentru a înlătura obligativitatea purtării unei măști faciale”, transmit reprezentanții Wizz Air. Tot aceștia își rezervă dreptul de a refuza transportul tuturor persoanelor care nu respectă această cerință.

II. Măsuri de distanțare socială și de igienă

Reprezentanții Wizz Air recomandă pasagerilor să respecte normele de distanțare socială, atât în aeronavă, cat și în aeroport, să nu se ridice de pe scaune la momentul aterizării și să aștepte indicațiile echipajului.

III. Verificarea reglementărilor locale

Înainte de călătorie, pasagerii sunt obligați să se informeze și să verifice întotdeauna reglementările de călătorie de pe site-urile oficiale și la autorităților locale de la țara de destinație, astfel încât să se asigure că li se permite intrarea, că respectă condițiile, respectiv normele de izolare/ carantină.

Reprezentanții Wizz Air asigură pasagerii că dezinfectează minuțios aeronavele și oferă posibilitatea achitării meniului Wizz contactless prin aplicație. De asemenea, aerul din interiorul aeronavelor moderne este filtrat la același standard precum în sălile de operație ale spitalelor, deoarece este schimbat de multe ori prin filtre de aer (filtre HEPA) care elimină 99,97% din virușii și bacteriile din aer. Însoțitorii de zbor vor purta echipament de protecție și au beneficiat de cursuri suplimentare de pregătire legate de COVID-19.

Redăm mai jos videoclipul de prezentare a regulilor de mai sus:

Sursa: Canal oficial Youtube Wizz Air
https://www.youtube.com/c/WizzAir/featured
Facebook Comments
Share via
Copy link