Ingredientele unei vacanţe reuşite în pandemie

  •  
  •  
  •  

Probabil că foarte mulţi dintre noi aşteptăm ca virusul să dispară, ca să putem pleca liniştiţi într-o vacanţă. Dar se pare că acesta va mai fi printre noi ceva timp, aşa că cel mai bine ar fi să eliminăm orice îndoială si să ne organizăm vacanţa chiar acum.

Pe parcursul anului 2020, pandemia ne-a afectat pe toţi , iar mulţi dintre noi nici nu ne dăm seama de stresul acumulat în această perioadă. O vacanţă relaxantă, cu un cocktail în faţă şi bucurȃndu-ne de razele soarelui ne poate ajuta să scăpam de stres.

Părinţii şi copiii s-au obişnuit să lucreze şi să înveţe de acasă, din faţa calculatorului. Să îţi iei familia şi să petreci cȃteva zile într-un loc cald, vă ajută sa vă relaxaţi  şi să vă încărcaţi bateriile pentru perioada următoare, mai ales că unităţile de cazare oferă posibilitatea de a lucra sau învăţa on line. Aşa că, după o zi în faţa ecranelor, puteţi petrece o după amiază  de neuitat, împreună, la piscină sau pe malul mării.

Să călătoreşti în timpul pandemiei te ajută să reiei legătura cu familia apropiată dar şi cu prietenii, respectȃnd toate măsurile de siguranţă.

Un alt avantaj este acela că în acestă perioadă hotelurile din cunoscutele destinaţii turistice precum Republica Dominicană şi Zanzibar unde putem calatori în siguranţă şi fără restricţii, sau Egipt unde putem călători cu test, dar călătoria cu test înseamnă siguranţă , nu fac rezervări la întreaga capacitate, iar tariful  este foarte bun. Astfel gradul de ocupare nu este de 100%, iar turiştii au destul spaţiu pentru a păstra distanţa socială.

Mulţi suntem reticenţi în ceea ce priveşte organizarea unei vacanţe în momentul de faţă, dar dacă facem asta împreună cu un consultant de turism totul va ieşi ca la carte. Acesta vă va informa de la condiţiile de călătorie şi protocolul unităţilor de cazare, pȃnă la tot ce puteţi avea nevoie pentru a petrece un sejur de neuitat.

Aşa că nu mai staţi pe gȃnduri şi contactaţi-vă consultantul dumneavoastră în turism, pentru a vă organiza escapada atȃt de necesară.

Facebook Comments
Share via
Copy link