INEDIT Vedere panoramică a orașului Craiova dintr-un avion ultraușor

Avion ultrausor BRM Citius

  •  
  •  
  •  

La mai puțin de 30 minute de orașul Craiova, în localitatea Predești, turiștii de weekend se pot relaxa într-un complex de agrement, care, pe lângă piscină, terasă și teren de sport multifuncțional, pune la dispoziție și un aerodrom privat, care promite o aventură inedită și o panoramă pe măsură- o plimbare cu avionul până la marginea orașului Craiova!

Aerodromul are o pistă de 500 metri, avionul ultraușor BRM Citius are două locuri(pilot și pasager) și nu are nevoie decât de vreme bună pentru a se înălța. Mai multe detalii și fotografii pe site-ul oficial: https://skyfun.ro/.

Cristian Costea, turist care a testat această experiență ne mărturisește: ”Eu m-am dus, în primul rând, pentru a scăpa de frica de zbor și de avioane. Experiența a fost plăcută pentru că sunt alte senzații și comparativ cu zborul cu avioanele de linie, te simți ca într-un montagne russe, deci, e o experiență mult mai personală. Fiind senzații mult mai puternice, am reușit să capăt încredere și să îmi înving teama de zbor. Recomand acest tur și vă asigur că vă veți bucura de priveliști splendide asupra orașului”.

Facebook Comments
Share via
Copy link