Craiova, în topul Best European Destinations ca destinație sigură de Crăciun

Sursa: Facebook "Craiova Cetatea Baniei"

  •  
  •  
  •  

În fiecare an, reprezentanții Organizației European Best Destinations, responsabili cu promovarea turismului durabil în Europa, pun la punct un top al celor mai frumoase Târguri de Crăciun din orașele europene. Anul acesta, pe fondul pandemiei mondiale extinse, topul s-a concentrat pe tema ”Cele mai sigure piețe/ destinații de Crăciun din Europa”, ținând cont de mai multe criterii, precum: numărul de cazuri Covid-19 la un milion de locuitori, proximitarea aeroporturilor, măsurile sanitare impuse, igiena din interiorul hotelurilor, restaurantelor sau magazinelor, dar și traseele de circulație stabilite în interiorul piețelor de Craciun, conform www.europeanbestdestinations.com. Craiova este inclusă în acest top, alături de orașe precum Viena, Zagreb sau Dusseldorf.

ORAȘUL CRAIOVA, RECOMANDAT CA DESTINAȚIE SIGURĂ DE CRĂCIUN

Orașul Craiova, supranumit ”Cetatea Băniei”, a fost apreciat de către Best European Destinations pentru piețele sale autentice, frumos luminate și este recomandat turiștilor care vor să își petreacă sărbătorile de iarnă într-un cadru feeric, dar și sigur, după cum chiar aceștia menționează: ”această destinație, care reunește instituții culturale de renume internațional, precum și evenimente artistice de renume mondial, a reușit să își pună ofertele turistice în așteptare pentru a fi bine pregătită în această iarnă și pentru a vă întâmpina în cele mai bune condiții de sănătate și securitate”. Totodată, aceștia remarcă și faptul că România are mai multe paturi de spital pe cap de locuitor decât Irlanda, Norvegia sau Marea Britanie.

Piața de Crăciun de la Craiova va fi deschisă atât pentru români, cât și pentru turiștii străini, între 28 noiembrie 2020 și 1 ianuarie 2021.

Facebook Comments
Share via
Copy link