Centru de vaccinare deschis non-stop pe Aeroportul Internațional Craiova

Imagine preluata de pe www.aeroportcraiova.ro

  •  
  •  
  •  

Aeroportul Internațional Craiova a anunțat deschiderea din 29 mai a unui centru de vaccinare cu serul Johnson and Johnson. Reprezentanții aeroportului transmit cetățenilor că pentru a beneficia de această facilitate, nu au nevoie de programare. Invitația la centrul de vaccinare se adresează atât pasagerilor, cât și însoțitorilor acestora, persoanelor care tranzitează aeroportul, cât și celorlalți cetățeni, conform site-ului oficial al aeroportului, www.aeroportcraiova.ro.

Întrucât începând de mâine, 1 iunie, se deschide oficial sezonul turistic, iar oamenii vor călători tot mai mult, reprezentanții Aeroportului din Craiova, au gândit și pus în aplicare, împreună cu reprezentanții Primăriei și cei ai DSP Dolj, un centru de vaccinare deschis non-stop, începând din 29 mai, în incinta Terminalului Sosiri al Aeroportului.

Imunizarea se face cu vaccinul Johnson and Johnson, care se administrează într-o doză unică. În plus, reprezentanții aeroportului acordă gratuitate la parcare celor care pot face dovada vaccinării.

Facebook Comments
Share via
Copy link