BLACK FRIDAY în turism-reduceri pentru vacanțe în sezonul 2020/2021

  •  
  •  
  •  

Una dintre cele mai populare și anticipate perioade de reduceri ale anului începe foarte curând- Black Friday. Acest concept de reduceri se aplică atât bunurilor materiale, cât și în domenii mai vaste, precum turismul. Touroperatorii, hotelierii și reprezentanții agențiilor de turism anunță reduceri foarte mari pentru vacanțe desfășurate anul următor. Perioada de reduceri se va desfășura în intervalul 27 – 30 noiembrie.

Furnizorii de vacanțe de turism intern și extern au lansat pachete de vacanță pentru 2020/2021 și începând de mâine, 27 noiembrie, până luni, 30 noiembrie, aplică reduceri suplimentare, sub egida deja faimoasei perioade Black Friday, desfășurată la finalul lunii Noiembrie a fiecărui an.

Ofertele speciale și reducerile pot fi de până la 50% din prețurile de bază și se aplică anumitor pachete, hoteluri sau perioade de ședere. Locurile disponibile sunt limitate.

De asemenea, achiziționarea de vacanțe în această perioadă presupune și condiții mai stricte la rezervare, similare condițiilor Early Booking deja începute, precum: orice modificare ulterioară rezervărilor efectuate cu promoția Black Friday, inclusiv adăugarea/ scăderea numărului de turiști, modificarea numelor turiștilor, tip de cameră sau perioadă sejur se consideră anulare.

Facebook Comments
Share via
Copy link